Katakomba

A szemlélődő közös imádság helye

plakát: Európai találkozó Ljubljanában 2023. december 28. csütörtöktől 2024. január 1. hétfőig
  • A következő év végi Taizé-találkozó 2023. december 28. és 2024. január 1. között Ljubljanában lesz. Korhatár: 18—35 év. Utazás: KIM különbusszal. Program: taize.fr oldalon. Addig is találkozzunk péntek esténként a pesti Jézus Szíve jezsuita templomban. logo: Európai találkozó Ljubljanában 2023. december 28. csütörtöktől 2024. január 1. hétfőig


Három ordinárium 58 taizéi ének USB pendrive-on
  • Legújabb kiadványaink:
    • Három ordinárium (J. Berthier, J. Gelineau SJ, magyar gregorián)
    • 58 taizéi ének gitáron és fuvolán bankkártya alakú USB pendrive-on. A 3 CD anyagát tartalmazó (kb. 3 és fél órás) ének nélküli hangszeres hanganyag az imádságok során a közös énekléshez ad segítséget.

A kiadványok megrendelhetők a Korda Kiadónál, vagy megvásárolhatók a Pesti Jézus Szíve Templom bejáratánál levő kis könyvesboltban és máshol is.


  • Imaszándékodat kérjük. Virrasszunk és imádkozzunk együtt péntek este. Ha nem tudsz eljönni személyesen, taizéi imaóráinkba úgy is bekapcsolódhatsz, ha megírod nekünk imaszándékodat, amit Isten elé vihetünk a péntek esti imaórában. Kéréseidet itt adhatod le: űrlap kitöltése.


A kiadvány borítója
  • Megjelent az énekesfüzet új, bővített kiadása. A taizéi énekek magyar fordítását tartalmazó füzet most 9 új énekkel bővítve kapható. Elérhető a taizéi énekek szólóinak kottája is a többi kiadvánnyal együtt a Pesti Jézus Szíve Templom bejáratánál levő kis könyvesboltban, a Korda Kiadónál, a Stephanus Könyvesházban, a Szent Gellért Könyvesboltban, a Deák téri evangélikus könyvesboltban, vagy megrendelhető a Korda Kiadónál.