Katakomba

A szemlélődő közös imádság helye

 • 2023. szeptember 8-tól folytatódnak a rendszeres péntek esti imaórák a Jézus Szíve templomban. Kezdés 19:45 órakor az esti 7-es szentmise után. Szeptember 22-én pénteken a taizéi imaóra kivételesen más helyszínen, a Ferenciek terén, a Belvárosi Ferences Templomban lesz.
 • A 2023-as tanévben is minden szombaton 18:30-tól szentségimádás, majd 19:00-től Szombati vigília mise taizéi énekekkel a pesti Jézus Szíve Templomban. Örömmel várjuk az énekeseket, jobboldalon elöl a Szt. József oltárnál.
Together 2023 logo: Preszinodiális ifjúsági találkozó Rómában 2023.09.29-10.01.
 • Together 2023 in Rome. Korhatár: 18–35 év. Információ: www.together2023.net. Aki szeretne szervezett csoporttal, különbusszal utazni Rómába a Together2023 ifjúsági találkozóra, írjon az MKPK Ifjúsági Bizottság e-mail címére: .


 • Lelkigyakorlat taizéi énekekkel 2023. október 29-től november 1-ig (vasárnaptól szerdáig) Püspökszentlászlón az Életrendezés Házában. Tanítványság — hogyan legyünk Jézus tanítványai címmel a biblikus elmélkedéseket Thorday Attila atya tartja, a taizéi énekes imaórákat Bálint Zsolt és Kertész Annamária vezeti.


plakát: Európai találkozó Ljubljanában 2023. december 28. csütörtöktől 2024. január 1. hétfőig
 • A következő év végi Taizé-találkozó 2023. december 28. és 2024. január 1. között Ljubljanában lesz. Korhatár: 18—35 év. További info a taize.fr oldalon. Addig is találkozzunk péntek esténként a pesti Jézus Szíve jezsuita templomban.


Három ordinárium 58 taizéi ének USB pendrive-on
 • Legújabb kiadványaink:
  • Három ordinárium (J. Berthier, J. Gelineau SJ, magyar gregorián)
  • 58 taizéi ének gitáron és fuvolán bankkártya alakú USB pendrive-on. A 3 CD anyagát tartalmazó (kb. 3 és fél órás) ének nélküli hangszeres hanganyag az imádságok során a közös énekléshez ad segítséget.

A kiadványok megrendelhetők a Korda Kiadónál, vagy megvásárolhatók a Pesti Jézus Szíve Templom bejáratánál levő kis könyvesboltban és máshol is.


 • Imaszándékodat kérjük. Virrasszunk és imádkozzunk együtt péntek este. Ha nem tudsz eljönni személyesen, taizéi imaóráinkba úgy is bekapcsolódhatsz, ha megírod nekünk imaszándékodat, amit Isten elé vihetünk a péntek esti imaórában. Kéréseidet itt adhatod le: űrlap kitöltése.


A kiadvány borítója
 • Megjelent az énekesfüzet új, bővített kiadása. A taizéi énekek magyar fordítását tartalmazó füzet most 9 új énekkel bővítve kapható. Elérhető a taizéi énekek szólóinak kottája is a többi kiadvánnyal együtt a Pesti Jézus Szíve Templom bejáratánál levő kis könyvesboltban, a Korda Kiadónál, a Stephanus Könyvesházban, a Szent Gellért Könyvesboltban, a Deák téri evangélikus könyvesboltban, vagy megrendelhető a Korda Kiadónál.