Jelentkezési feltételek

A jelentkezési folyamat egyes lépései:

Fontos, hogy aki nálunk jelentkezik, annak nem kell a Taizéi Közösség honlapján is regisztrálni, ezt mi megtesszük helyette.

 1. Itt kell először egy felhasználói fiókot létrehozni, majd oda belépve tölthető ki a személyes jelentkezési lap. Ugyanaz a személy több részvevő adatait is felviheti.
 2. Az összekötő jóváhagyja a jelentkezést és emailben értesítést küldünk a befizetendő összegről és határidőről (5 munkanapon belül).
 3. A részvételi díj átutalása vagy készpénzes befizetése bankfiókban
 4. A részvételi díj megérkezéséről igazoló emailt küldünk.
 5. Az előtalálkozón (ennek időpontját később jelezni fogjuk) átvehető az utazási jegy és a lastinfo tudnivalók

JELENTKEZÉS

Az útiköltség (KIM szervezésű különbusz) biztosítással együtt:

39 000,- Ft/fő. Amennyiben a jelentkezésre legkésőbb november 24-ig sor kerül, úgy a kedvezményes útiköltség 35 000,- Ft/fő.  A részvételi díj magában foglal egy kedvezményes biztosítást. A buszonkénti közös biztosítási kötvényt a buszfelelős viszi magával.

Minden egyéb információért érdeklődni Fazekas Gergelynél (taize@kim.katolikus.net, telefonon hétköznapokon 12-18 óra között: 30/475-23-96) lehet.

A jelentkezés végső határideje: 2017. december 1.

Lemondási feltételek: Ha valaki nem tud, vagy nem akar elutazni Bázelbe, akkor legkésőbb 2017. december 8-ig e-mailben lemondhatja az utazást, ebben az esetben a befizetett összeget 5 000 Ft levonásával fizetjük vissza, ezután már nem tudunk pénzt visszafizetni. (KIM iroda 1364 Budapest, pf. 341.; taize@kim.katolikus.net; 30/475-23-96)

Jegyátadás más jelentkezőnek: december 17-ig az Fazekas Gergelynek (taize@kim.katolikus.net) bejelentve lehet átadni a helyet egy újabb embernek.

Életkor:

17-35 éveseknek (Korhatár: betöltött 17. év – 35 év)

Érkezés:

Akik 28-án érkeznek, azok a következő lehetőségek közül választhatnak:

 • részvétel a fogadó egyházközség életében
 • u.e. kiegészítve munkacsoportban vagy a kórusban való részvétellel

Sok segítőre lesz szükség a környékbeli egyházközségekben a programok szervezéséhez, a különböző munkacsoportok vezetéséhez vagy a kórusban való énekléshez. Ehhez már 26-án hétfőn meg kell érkezni (27-én nincs fogadás).

18 év alattiak: a jelentkezéskor a szülői beleegyezési lapot csatolják!!! E nélkül nem tudjuk elfogadni a jelentkezést!

17-18 évesek

Érkezés: 28-án, előbb nem. Kizárólag 20 évesnél idősebb felnőtt kísérővel vehetnek részt a találkozón, aki vállalja, hogy mindvégig velük van. Egy férfi vagy nő kettőnél több fiúért vagy lányért nem vállalhat felelősséget. Ők az általuk kísért fiatallal együtt lesznek elszállásolva. Számukra azt javasoljuk, ha lehet, csak az egyházközség életében vegyenek részt.

Hozzájárulás a találkozó költségeihez

A résztvevők a hozzájárulást (60 €) megérkezésükkor fizetik a Taizéi Közösségnek. A hozzájárulásból fedezik részben a csarnokok bérleti díjait, a bázeli közlekedési bérleteket és az étkezéseket.

Időpontok:

 • indulás Magyarországról: december 27-én délután
 • érkezés Bázelbe: december 28-án reggel
 • indulás Bázelből: január 1-én délután
 • érkezés Magyarországra: január 2-án délelőtt

JELENTKEZÉS