Katakomba

A szemlélődő közös imádság helye

Katakomba > Kiadványok > Kották

Kották

A kották megrendelhetők a Korda Kiadónál.

Magnificat - Taizéi énekek - Szólók

A füzet 49 taizéi ének szólóit adja közre 102 oldalon. Célja, hogy a már jól ismert darabok teljes vokális anyaga rendelkezésre álljon azok számára, akik imaóráikon vagy más liturgikus alkalmakon taizéi énekekkel szeretnék Istent dicsőíteni. Ehhez a bevezető rövid gyakorlati útmutatást nyújt, és a zenei anyag használatát mutatók is segítik.

Cselekvő Remény Alapítvány, 2016

A kiadvány borítója

Gitárkiséretek

Az A4-es méretű 192 oldalas kiadványban 87 taizéi ének gitárkísérete található. Kezdő gitárosoktól kezdve a magas fokon játszó művészek is használhatják. A legegyszerűbb kíséretek akkordjelzésből vagy tabulatúrából is játszhatók, a kidolgozott variációk rendszerint nehézségük szerint követik egymást. A bevezető egyben gyakorlati segítséget is nyújt abban, miképpen kísérjük a taizéi énekeket gitáron vagy billentyűs hangszeren.

Cselekvő Remény Alapítvány, 2009

A kiadvány borítója

Imádkozzunk együtt minden nap

Az A5-ös méretű füzet első része imaóra javaslatokkal és liturgikus szövegekkel az egyházi év időszakaihoz igazodva segítséget nyújt a rendszeres közösségi vagy személyes imához. A második részben több mint száz taizéi ének kóruskottája található.

Cselekvő Remény Alapítvány, 2014

A kiadvány borítója

A fentiekben ismertetett kották megvásárolhatók a pesti Jézus Szíve templom bejáratánál újonnan nyílt kis könyvesboltban, a Stephanus Könyvesházban, a Szent Gellért könyvesboltban, a Deák téri evangélikus könyvesboltban, vagy megrendelhetők a Korda Kiadónál.